Támogató infrastruktúra

Támogató infrastruktúra

Támogató infrastruktúra

A támogató infrastruktúrát különféle műhelyek (üvegtechnikai, mechanikai, elektrotechnikai) alkotják. Valamennyi műhelyben lehetőség van egyedi vagy kis szériában legyártandó eszközök megrendelésére. Az üvegtechnikai műhely a kereskedelmi forgalomban kapható termékek javítása mellett egyedi üvegeszközök elkészítését is vállalja.

Üvegtechnikai műhely

Az ELTE Természettudományi Karának Üvegtechnikai műhelye az 1950-es évek közepén alakult, azóta folyamatosan végzi tevékenységét az Egyetem illetve a külsős cégek megrendelésére. Az Üvegtechnikai műhely az Egyetem Lágymányosi Kampuszán, a Kémiai Intézetben működik. (1117 Budapest, Pázmány Péter stny. 1/A. Északi Tömb 7. em.)

A műhely az Egyetem oktatási, illetve a kutatási feladataihoz kapcsolódó üvegtechnikai igényeinek kiszolgálására fókuszál, és külsős cégek megrendeléseit is elvégezzük. Jelenleg 2 fő üvegtechnikai munkatársunk végzi a különböző új eszközök készítését, üvegeszközök javítását, vágását, akár saját igény szerint is. A kereskedelmi forgalomban kapható termékek javítása mellett egyedi üvegeszközök elkészítését is vállaljuk.

Kapcsolat

Bolváriné Orosz Henrietta
Tel.: 06-1-372 2500 / 6774 mellèk
E-mail: henrietta.orosz@ttk.elte.hu

Üvegtechnikai műhely szolgáltatási árai

I.kategória: kisebb eszközök, kicsi tételek
II.kategória:100ml-nél nagyobb eszközök javítása (500ml-ig)
III.kategória: 1l-2l méretű üvegeszközök javítása, 150ml-500ml méretű lombikok
IV.kategória: Nagyobb eszközök javítása

A kategóriákban nem felsorolt, nem beárazott, komplokált eszközök javítása egyedi megbeszélés és árajánlat szerint történik.
Az árak a külső igénybe vevők részére meghatározott árak, az ELTE szervezeten belüli megrendelés esetén a feltüntetett árak 60%-a kerül elszámolásra.

Üvegtechnikai műhely árlista


 

Mechanikai műhely

telefonszám: 
e-mail cím:

Elektronikai műhely

telefonszám: 
e-mail cím: